Asnæs Beretning
Klaus J
Redaktør


Slagelse
Offline
Indlæg: 1.349
Tilmeldt: Jun 2009
Besked: #1
Asnæs Beretning
Var en tur ude her i nat i godt selskab af Jakob Hansen og Lerbaronen her fra siden.

Jakob havde udmeldt han var en tur ovre og besøge svigerforældrerne for at holde lidt ferie samtidig, så vi valgte at lige snuppe en frisk fisketur nu hvor chancen bød sig. Lerbaronen (Kim) var også frisk på en nattur på trods af han skulle møde på arbejde her til morgen hvor jeg selv først til aften.

Vi endte ud med at give Havnemark, Asnæs en god chance da der var lovet vest vind så mulighederne var ikke mange allerede der. Men ved Havnemark var der rigtig lækkert og næsten ingen vind overhovedet så der blev fisket godt igennem natten.

Ankomst på fiskepladsen endte med at blive 00.00, midnat. Hvorfra efter have samlet grej gav vi det en chancen inden provians blev fundet frem og camp etableret.
På et tidspunkt efter en times eller to fiskeri (ankom først på pladsen ved kl 24) valgte vi at smutte forbi bilerne og lige tage kul, pølser, brød og drikkevare med ud så der blev etableret camp med alt nødvendige til sådan natfiskeri. Jakob fik hurtigt startet et ganske lækkert og fint bål efter vi lige huirtigt fik indsamlet noget brænde.

Turen endte ud med ren hygge og lidt forskellige fiske historier som der som altid også hører til en god fisketur. Der kom godt nok ingen fisk på land denne omgang heller, men vi fik endnu engang prøvet lidt grej og diskutteret lidt forskelligt der.

Der blev taget lidt billeder alligevel på denne kanon hyggelige tur, som i kan nyde her. Kan kun sige jeg er klar til næste gang og håber der snart kunne komme en ny tur på benene. Big Grin


Vedhæftede Fil(er) Billede(r)
       

Tight loops.. Crazy Line control.. -->

- Klaus J
- CI Fly-Casting Instructor

blog.klaus-flyfishing.dk
28-07-2010 16:22
Adversering
Kim A.fjenneslev
Offline
Indlæg: 601
Tilmeldt: Jun 2010
Besked: #2
RE: Asnæs Beretning
ja takker til klaus og jakob for den superfede tur... det er bestemt ikke sidste gang at jeg er frisk på dette... dog skal det helst være fredag eller lørdag næste gang... Big Grin det er sq hårdt det andet herBig Grin

Mvh
Kim a.
28-07-2010 17:33
Kim A.fjenneslev
Offline
Indlæg: 601
Tilmeldt: Jun 2010
Besked: #3
RE: Asnæs Beretning
forresten en stor tak til klauses super dejlige kammera Big Grin super billeder Big Grin

Mvh
Kim a.
28-07-2010 20:39